Zzzoolight mini nočna lučka ribica 

Zzzoolight mini nočna lučka ribica

Zzzoolight mini nočna lučka ribica
Zzzoolight mini nočna lučka ribica Zzzoolight mini nočna lučka ribica Zzzoolight mini nočna lučka ribica Zzzoolight mini nočna lučka ribica Zzzoolight mini nočna lučka ribica Zzzoolight mini nočna lučka ribica Zzzoolight mini nočna lučka ribica Zzzoolight mini nočna lučka ribica
Proizvajalec: Zzzoolight
Šifra: A25202
Razpoložljivost: Na zalogi
Cena: 39,90€
Brez DDV: 32,70€

Ko se zmrači, se v sobo nasiljo strahci. Nikoli ne veš kje se skrivajo. Morda pod omaro ali pod posteljo? ZzzooLIGHT mini lučka bo s svojo prijetno svetlobo pregnala vse strahce in prijeto okrasila sobo ter otroka pospremila v sen.

Gre izredno simpatične lučke, ki popestrijo vsako otroško sobico pa tudi odrasli se je ne bi branili postaviti v dnevno sobo. Zzzoolight mini serija predstavlja nočne lučke v obliki 4 različnih živalic; slonček, pingvin, ribica in muca. Lučke svetijo na led diode in lahko spreminjajo barve. Na dvojni plosk, lučka menja barve (7 barv) lahko pa jih menja samodejno.

Lučko je po sistemu in navdihu iz sveta origamijev zasnoval italijanske oblikovalec Ramin Razani. Lučka je narejena iz izredno lahkega in prožnega materiala (polipropilen), zato se zlepa ne polomi, tudi ob bolj grobi otroški uporabi, ali če pade na tla. Priklop oziroma napajanje je možno tudi preko USB vmesnika.

Lučka ja mišljena kot nočna lučka, ki diskretno osvetli otroško sobico ponoči, hkrati pa je lahko tudi dober razlog, da se vaš razgrajač odpravi v posteljo. V višino meri približno 13 cm, odvisno od oblike. Lučka je zapakirana v prozorno škatlo in je odlično darilo.

Narejeno v Italiji.

Napišite mnenje

Ime:


Vaše mnenje: Opomba: Uporaba HTML kode ni dovoljena!

Ocena: Slabo           Dobro

V spodnje polje prepišite varnostno kodo s slike:
Oznake:

Vanila-park.si