Veleprodaja

Smo tudi ekskluzivni zastopnik in distributer za znamke;

 

Buds je največja znamka certificirane organske kozmetike za dojenčke in otroke na svetu. Sestavljena je iz 3 linij. Cherished organics je premium linija, ki jo tržimo preko lekarn in specializiranih trgovin. Zajema praktično vse za vsakodnevno nego otroka in tudi nekaj sezonskih izdelkov, ter 2 izdelka za mamice. Everyday organics linija je nekoliko cenejša, še vedno pa gre za organsko kozmetiko z ECO CERT certifikatom. Večina izdelkov se prekriva z izdelki iz Cherished linije, ima pa še par izdelkov, ki jih Cherished linija nima (šampon, organski detergent za otroško posodico, čistilni sprejček). Tretja linija pa je Soothing organics, ki vsebuje izdelke za kožne tegobe (milo in losjon za dermatitis, losjon za temenca, kremo za vneto ritko, in losjon za prvo pomoč). Klik na sliko za porobnejše informacije o izdelkih.

 

Soleo organics je avstralska znamka ene najboljših krem za sončenje na svetu. Dokaz za to je tudi 1. mesto, ki ga je dobila s strani svetovne organizacije EWG, ki je testirala več kot 1500 krem za sončenje. Aktivna sestavina je cink oksid, ki pa se odlično razmaže in ne pušča nikakršnih belih sledi. Najpomembneje pa je, da vsebuje zgolj naravna olja. Ne vsebuje kakršnihkoli strupenih sestavin. Zato je tudi zgolj ena različica kreme za sončenje, ki je primerna za vse, dojenčke, otroke, starejše, za vse dele telesa, za vse tipe kože, tudi najbolj občutljive in nagnjene k alergijam. Klik na sliko za porobnejše informacije o izdelku.
Hevea je danska znamka dud, grizal in igračk iz naravne gume, kavčuka ter dodatkov. Uveljavljena je že po celem svetu. Odlična izbira za vse starše, ki želijo otroku ponuditi le naravne materiale. Poleg tega pa je tudi zelo privlačna za oko. Tudi igračke za igro v kadi so med otroci zelo priljubljene. Klik na sliko za porobnejše informacije o izdelkih.

 

Če bi želeli navedene znamke ponuditi svojim kupcem, nam pišite na naslov vanila@vanila.si ali pa pokličite na 051 674 429 in poslali vam bomo podrobnejše podatke in cenike.

 


Vanila-park.si