Veleprodaja

Smo tudi ekskluzivni zastopnik in distributer za znamke;

 

Pure beginnings je certificirana (ECO CERT) znamka organske kozmetike, ki zajema organsko tekoče milo in šampon v enem, losjon za dojenčke, organsko kremo za ritko, naravne otroške zobne paste, penečo kopelš in še več. Znamko odlikuje izredna kakovost in dostopna cena za organsko otroško kozmetiko.

 

Soleo organics je avstralska znamka ene najboljših krem za sončenje na svetu. Dokaz za to je tudi 1. mesto, ki ga je dobila s strani svetovne organizacije EWG, ki je testirala več kot 1500 krem za sončenje. Aktivna sestavina je cink oksid, ki pa se odlično razmaže in ne pušča nikakršnih belih sledi. Najpomembneje pa je, da vsebuje zgolj naravna olja. Ne vsebuje kakršnihkoli strupenih sestavin. Zato je tudi zgolj ena različica kreme za sončenje, ki je primerna za vse, dojenčke, otroke, starejše, za vse dele telesa, za vse tipe kože, tudi najbolj občutljive in nagnjene k alergijam. Klik na sliko za porobnejše informacije o izdelku.
Hevea je danska znamka dud, grizal in igračk iz naravne gume, kavčuka ter dodatkov. Uveljavljena je že po celem svetu. Odlična izbira za vse starše, ki želijo otroku ponuditi le naravne materiale. Poleg tega pa je tudi zelo privlačna za oko. Tudi igračke za igro v kadi so med otroci zelo priljubljene. Klik na sliko za porobnejše informacije o izdelkih.

 

Če bi želeli navedene znamke ponuditi svojim kupcem, nam pišite na naslov martin pri vanilapark.si ali pa pokličite na 041 834 111 in poslali vam bomo podrobnejše podatke in cenike.

 


Vanila-park.si