Skip Hop otroški krožnik sovica 

Skip Hop otroški krožnik sovica

Skip Hop otroški krožnik sovica
Skip Hop otroški krožnik sovica Skip Hop otroški krožnik sovica Skip Hop otroški krožnik sovica
Proizvajalec: Skip-Hop
Šifra: SKI-ZOO-PLATE-OWL
Razpoložljivost: Ni na zalogi
Cena: 10,50€
Brez DDV: 8,61€

Kot je zelo pogosto, je tudi znamka oziroma podjetje Skip*Hop nastalo, ko sta ustanovitelja postala starša. Nekako sta ugotovila, da na trgu ni tega, kar sta iskala za vzgojo in nego njunega malčka. Zato sta se odločila, da bosta sama začela razvijati izdelke tako ali drugače namenjene otrokom. Nekaj let in nekaj 100 izdelkov kasneje ima Skip*Hop širok nabor izdelkov in tudi kupcev. Od zvezdnikov do vseh nas, ki smo zvezdniki "le" svojim otrokom in partnerjem. Glavna vodila pri oblikovanju izdelkov so lep dizajn, uporabnost in kakovost izdelkov v vseh pogledih.

Ko je čas kosila ali večerje, pogosto doma postane napeto. Še do včeraj so otroci jedli vse in ni bilo problemov, danes pa je vse drugače. Poznate? Sploh mame se zelo sekirajo, če otrok po njihovem mnenju ne poje dovolj. Prepričani smo, da zelo veliko k otrokovi pripravljenosti, da bo jedel, pripomore tudi sam izgled hrane oziroma kako in v čem je postrežena. Simpatični motivi bodo zagotovo pripomogli, da bo otrok raje sedel za mizo in jedel iz svojega priljubljenega krožnika. A POZOR! Skip*Hop simpatični motivi zasvojijo. Zato bo morda potrebno kupiti še en kos, za razvajanja pri babici.

Krožnik je razdeljen na dva dela, da lahko ločimo različne vrste hrane. Dimenzije krožnika so približno 20 x 20 cm, globina 2,5 cm. Krožnik je narejen iz trpežnega melamina in se lahko pereta v pomivalnem stroju (zgornji predal). Ne vsebuje; BPA, svinca in ftalatov. Uporabljeni so visoki standardi kakovost in varnosti, ki jo ves čas preverjajo. Ni primerno za uporabo v mikrovalovni pečici.

 

Napišite mnenje

Ime:


Vaše mnenje: Opomba: Uporaba HTML kode ni dovoljena!

Ocena: Slabo           Dobro

V spodnje polje prepišite varnostno kodo s slike:
Oznake: pri mizi

Vanila-park.si