Skip Hop otroški jedilni pribor sovica 

Skip Hop otroški jedilni pribor sovica

Skip Hop otroški jedilni pribor sovica
Skip Hop otroški jedilni pribor sovica Skip Hop otroški jedilni pribor sovica
Proizvajalec: Skip-Hop
Šifra: SKI-ZOO-TENSIL-OWL
Razpoložljivost: Ni na zalogi
Cena: 9,90€
Brez DDV: 8,11€

Kot je zelo pogosto, je tudi znamka oziroma podjetje Skip*Hop nastalo, ko sta ustanovitelja postala starša. Nekako sta ugotovila, da na trgu ni tega, kar sta iskala za vzgojo in nego njunega malčka. Zato sta se odločila, da bosta sama začela razvijati izdelke tako ali drugače namenjene otrokom. Nekaj let in nekaj 100 izdelkov kasneje ima Skip*Hop širok nabor izdelkov in tudi kupcev. Od zvezdnikov do vseh nas, ki smo zvezdniki "le" svojim otrokom in partnerjem. Glavna vodila pri oblikovanju izdelkov so lep dizajn, uporabnost in kakovost izdelkov v vseh pogledih.

Ko je čas kosila ali večerje, pogosto doma postane napeto. Še do včeraj so otroci jedli vse in ni bilo problemov, danes pa je vse drugače. Poznate? Sploh mame se zelo sekirajo, če otrok po njihovem mnenju ne poje dovolj. Prepričani smo, da zelo veliko k otrokovi pripravljenosti, da bo jedel, pripomore tudi sam izgled hrane oziroma kako in v čem je postrežena. Simpatični motivi bodo zagotovo pripomogli, da bo otrok raje sedel za mizo in jedel iz svojega priljubljenega krožnika. A POZOR! Skip*Hop simpatični motivi zasvojijo. Zato bo morda potrebno kupiti še en kos, za razvajanja pri babici.

Ponudba ne bi bila popolna, če bi ostalo le pri krožnikih in skledah. Zato so oblikovali še otroški jedilni pribor, vilico in žlico, ki bo hrano pripeljala do ust. Ročaji so ustrezno oblikovani, da jih otroci lahko primejo. Pri straneh je ročaj obdan z mehkega silikona, da žlička ali vilčka ne drsita iz rok. Jedilni del iz nerjavečega jekla je ravno pravšnje velikosti, sploh žlica, da bo nekaj juhe tudi dejansko pripotovalo tudi do ust. Lahko pere v pomivalnem stroju (zgornji predal). Ne vsebuje; BPA, PVC, svinca in ftalatov. Uporabljeni so visoki standardi kakovost in varnosti, ki jo ves čas preverjajo. 

Napišite mnenje

Ime:


Vaše mnenje: Opomba: Uporaba HTML kode ni dovoljena!

Ocena: Slabo           Dobro

V spodnje polje prepišite varnostno kodo s slike:
Oznake: pri mizi

Vanila-park.si