Skip Hop otroška skledica opica 

Skip Hop otroška skledica opica

Skip Hop otroška skledica opica
Skip Hop otroška skledica opica Skip Hop otroška skledica opica
Proizvajalec: Skip-Hop
Šifra: 252103
Razpoložljivost: Na zalogi
Cena: 7,90€
Brez DDV: 6,48€

Kot je zelo pogosto, je tudi znamka oziroma podjetje Skip*Hop nastalo, ko sta ustanovitelja postala starša. Nekako sta ugotovila, da na trgu ni tega, kar sta iskala za vzgojo in nego njunega malčka. Zato sta se odločila, da bosta sama začela razvijati izdelke tako ali drugače namenjene otrokom. Nekaj let in nekaj 100 izdelkov kasneje ima Skip*Hop širok nabor izdelkov in tudi kupcev. Od zvezdnikov do vseh nas, ki smo zvezdniki "le" svojim otrokom in partnerjem. Glavna vodila pri oblikovanju izdelkov so lep dizajn, uporabnost in kakovost izdelkov v vseh pogledih.

Ko je čas kosila ali večerje, pogosto doma postane napeto. Še do včeraj so otroci jedli vse in ni bilo problemov, danes pa je vse drugače. Poznate? Sploh mame se zelo sekirajo, če otrok po njihovem mnenju ne poje dovolj. Prepričani smo, da zelo veliko k otrokovi pripravljenosti, da bo jedel, pripomore tudi sam izgled hrane oziroma kako in v čem je postrežena. Simpatični motivi bodo zagotovo pripomogli, da bo otrok raje sedel za mizo in jedel iz svojega priljubljenega krožnika. A POZOR! Skip*Hop simpatični motivi zasvojijo. Zato bo morda potrebno kupiti še en kos, za razvajanja pri babici.

Dimenzija skledice je 14 x 14 cm in 4 cm globine. Posodica je narejena iz trpežnega melamina in se lahko pere v pomivalnem stroju (zgornji predal). Ne vsebuje; BPA, svinca in ftalatov. Uporabljeni so visoki standardi kakovost in varnosti, ki jo ves čas preverjajo. Ni primerno za uporabo v mikrovalovni pečici.

 

 

Napišite mnenje

Ime:


Vaše mnenje: Opomba: Uporaba HTML kode ni dovoljena!

Ocena: Slabo           Dobro

V spodnje polje prepišite varnostno kodo s slike:
Oznake: pri mizi

Vanila-park.si