Skip Hop igralna podlaga mint-rjava 

Skip Hop igralna podlaga mint-rjava

Skip Hop igralna podlaga mint-rjava
Skip Hop igralna podlaga mint-rjava Skip Hop igralna podlaga mint-rjava Skip Hop igralna podlaga mint-rjava
Proizvajalec: Skip-Hop
Šifra: 245004
Razpoložljivost: Ni na zalogi
Cena: 108,90€
Brez DDV: 89,26€

Kot je zelo pogosto, je tudi znamka oziroma podjetje Skip*Hop nastalo, ko sta ustanovitelja postala starša. Nekako sta ugotovila, da na trgu ni tega, kar sta iskala za vzgojo in nego njunega malčka. Zato sta se odločila, da bosta sama začela razvijati izdelke tako ali drugače namenjene otrokom. Nekaj let in nekaj 100 izdelkov kasneje ima Skip*Hop širok nabor izdelkov in tudi kupcev. Od zvezdnikov do vseh nas, ki smo zvezdniki "le" svojim otrokom in partnerjem. Glavna vodila pri oblikovanju izdelkov so lep dizajn, uporabnost in kakovost izdelkov v vseh pogledih.

Izgled je res tisto, kar nas pri tej igralni podlagi prepriča, še bolj pa je pomembno, da prepriča otroke. Če otrokom igrača ni všeč je pač ne bodo uporabljali pa naj bo še tako domiselna, kakovostna in posebna. Seveda pa je pomembno, da je igrača tudi varna.

  • Dimenzije: 20 plošč, ki v postavitvi 5 x 4 skupaj merijo 178 x 142 x 1,3 cm. Plošče se lahko razporedi tudi v katerokoli drugo obliko, če vam 5 x 4 ne ustreza. Možno je tudi kombinirati več kompletov.
  • Material: EVA pena, brez BPA, PVC, ftalatov, svinca.
  • Krogi s se lahko izvlečejo in med seboj zamenjujejo.
  • Primerno za starost od 0m naprej.

 

Napišite mnenje

Ime:


Vaše mnenje: Opomba: Uporaba HTML kode ni dovoljena!

Ocena: Slabo           Dobro

V spodnje polje prepišite varnostno kodo s slike:

Vanila-park.si