Lahko otroško kolo Frog 62 

Lahko otroško kolo Frog 62

Lahko otroško kolo Frog 62
Lahko otroško kolo Frog 62 Lahko otroško kolo Frog 62 Lahko otroško kolo Frog 62 Lahko otroško kolo Frog 62 Lahko otroško kolo Frog 62 Lahko otroško kolo Frog 62 Lahko otroško kolo Frog 62 Lahko otroško kolo Frog 62
Proizvajalec: Frog bikes
Šifra: FROG62
Razpoložljivost: po naročilu, 5 delovnih dni
Cena: 440,00€
Brez DDV: 360,66€

Možnosti

* Frog barva:

FROG 62                           Tabela velikosti       Specifikacije

Jeseni 2014 posodobljena različica ima prilagodljive tektro V zavore in 8 stopenjske Shimano easy-change prestavne ročice (prestavljanje s palcem in kazalcem). Celotno kolo je iz visoko kakovostnega aluminija, ima nastavljiv sedež ter posodobljen krajši nosilec krmila (127 mm). Hibridni plašči so primerni za kolesarjenje po asfaltu in tudi po makadamu oziroma po zemlji. Otroško kolo je na voljo v različnih atraktivnih barvah, tudi v dveh posebnih barvnih izvedbah profesionalne kolesarske ekipe  Team Sky. Priložen je tudi zvonček, odsevniki ter blatniki. Za piko na i pa dobite tudi stekleničko z lakom, če je potrebno pobarvati kakšno brazgotino na kolesu. Kolo je primerno za minimalno notranjo dolžino noge 62 cm (približno 8-10 let), ima 24" kolesi. Za večjo brezskrbnost poskrbi 5 letna garancija na okvir in vilice ter 2 leti na ostale dele.

OPOZORILA: Nositi je treba zaščitno opremo. Ni za uporabo v prometu. Kolo oziroma igračo je potrebno uporabljati previdno, saj zahteva veliko spretnosti, da bi se izognili padcem ali trkom, zaradi katerih bi lahko prišlo do poškodbe uporabnika ali tretje osebe. Priporočamo uporabo zaščitne opreme; čelada, ščitniki za komolce, kolena in dlani.

Kako izbrati ustrezno velikost kolesa za otroka?

Teža: samo 9,8 kg

 

 

Napišite mnenje

Ime:


Vaše mnenje: Opomba: Uporaba HTML kode ni dovoljena!

Ocena: Slabo           Dobro

V spodnje polje prepišite varnostno kodo s slike:
Oznake: otroško kolo

Vanila-park.si