Lahko otroško kolo Frog 48 

Lahko otroško kolo Frog 48

Lahko otroško kolo Frog 48
Lahko otroško kolo Frog 48 Lahko otroško kolo Frog 48 Lahko otroško kolo Frog 48 Lahko otroško kolo Frog 48 Lahko otroško kolo Frog 48 Lahko otroško kolo Frog 48 Lahko otroško kolo Frog 48 Lahko otroško kolo Frog 48
Proizvajalec: Frog bikes
Šifra: FROG48
Razpoložljivost: po naročilu, 5 delovnih dni
Cena: 330,00€
Brez DDV: 270,49€

Možnosti

* Frog barva:

FROG 48                           Tabela velikosti     Tehnične specifikacije

Izjemno lahko otroško kolo iz visokokakovostnega aluminija. Ne le ogrodje in vilice, tudi večina ostalih delov je iz aluminija, da ima kolo lahko karseda nizko težko. Pogosto je težava pri otroških kolesih, da so zavorne ročice pretrde in preveč odmaknjene od krmila in jih otrok ne more stisniti. Pri otroškem kolesu Frog bikes teh težav ni, saj so ročice mehke in nastavljive, da jih doseže tudi otroška rokica. Hibridna platišča so primerna za kolesarjenje po vseh površinah. Za večjo varnost ima kolo možnost omejitve kota obračanja krmila, kar je še posebej pomembno pri otrocih začetnikih.

Kolo je primerno za minimalno notranjo dolžino noge 48 cm (približno 4-5 let), ima 16" kolesi. Za večjo brezskrbnost poskrbi 5 letna garancija na okvir in vilice ter 2 leti na ostale dele.

OPOZORILA: Nositi je treba zaščitno opremo. Ni za uporabo v prometu. Kolo oziroma igračo je potrebno uporabljati previdno, saj zahteva veliko spretnosti, da bi se izognili padcem ali trkom, zaradi katerih bi lahko prišlo do poškodbe uporabnika ali tretje osebe. Priporočamo uporabo zaščitne opreme; čelada, ščitniki za komolce, kolena in dlani.

Kako izbrati ustrezno velikost kolesa za otroka?

Teža: samo 6,9 kg

 

Napišite mnenje

Ime:


Vaše mnenje: Opomba: Uporaba HTML kode ni dovoljena!

Ocena: Slabo           Dobro

V spodnje polje prepišite varnostno kodo s slike:
Oznake: otroško kolo

Vanila-park.si