Lahko otroško kolo Frog 43 

Lahko otroško kolo Frog 43

Lahko otroško kolo Frog 43
Lahko otroško kolo Frog 43 Lahko otroško kolo Frog 43 Lahko otroško kolo Frog 43 Lahko otroško kolo Frog 43 Lahko otroško kolo Frog 43 Lahko otroško kolo Frog 43 Lahko otroško kolo Frog 43 Lahko otroško kolo Frog 43
Proizvajalec: Frog bikes
Šifra: FROG43
Razpoložljivost: po naročilu, 5 delovnih dni
Cena: 315,00€
Brez DDV: 258,20€

Možnosti

* Frog barva:

FROG 43                           Tabela velikosti     Tehnične specifikacije

Idealna rešitev za zgodnji prehod s poganjalčka na čisto pravo kolo. Frog 43 otroško kolo je iz visokokakovostnega aluminija. Ne le ogrodje in vilice, tudi večina ostalih delov je iz aluminija, da ima kolo lahko karseda nizko težko. Vse pri Frog bikes je prilagojeno otroku in njegovim specifičnim potrebam. Zavorne ročice so mehke nastavljive, da jih dosežejo tudi drobne otroške ročice. Hibridna platišča so primerna za kolesarjenje po vseh površinah. Za večjo varnost ima kolo možnost omejitve kota obračanja krmila, kar je še posebej pomembno pri otrocih začetnikih.

Kolo je primerno za minimalno notranjo dolžino noge 43 cm (približno 3-4 let), ima 14" kolesi. Za večjo brezskrbnost poskrbi 5 letna garancija na okvir in vilice ter 2 leti na ostale dele.

OPOZORILA: Nositi je treba zaščitno opremo. Ni za uporabo v prometu. Kolo oziroma igračo je potrebno uporabljati previdno, saj zahteva veliko spretnosti, da bi se izognili padcem ali trkom, zaradi katerih bi lahko prišlo do poškodbe uporabnika ali tretje osebe. Priporočamo uporabo zaščitne opreme; čelada, ščitniki za komolce, kolena in dlani.

Kako izbrati ustrezno velikost kolesa za otroka?

Teža: samo 6,7 kg

 

Napišite mnenje

Ime:


Vaše mnenje: Opomba: Uporaba HTML kode ni dovoljena!

Ocena: Slabo           Dobro

V spodnje polje prepišite varnostno kodo s slike:
Oznake: otroško kolo

Vanila-park.si