Easy bag vreča za lego kocke modra 

Easy bag vreča za lego kocke modra

Easy bag vreča za lego kocke modra
Easy bag vreča za lego kocke modra Easy bag vreča za lego kocke modra Easy bag vreča za lego kocke modra Easy bag vreča za lego kocke modra Easy bag vreča za lego kocke modra Easy bag vreča za lego kocke modra
Proizvajalec: Easy bag
Šifra: Easy bag
Razpoložljivost: Na zalogi
Cena: 34,90€
Brez DDV: 28,61€

Pospravljanje otroške sobe verjetno še nikdar doslej ni bilo tako enostavno. Vreča za shranjevanje Easy bag je odlična rešitev, da bodo Lego kocke vašega malčka vedno pospravljene in na enem mestu. Poleg tega je vreča za igrače vedno pri roki in pripravljena na pot. Če greste na obisk k starim staršem, prijateljem ali pa bi se le radi preselili v sosednjo sobo. Priljubljene igrače in Lego kocke vas bodo lahko spremljale na vsakem koraku. Prepričani smo, da bo vreča za shranjevanje igrač Easy bag postala najboljša prijateljica staršev in vaših otrok.

Ko otroci nekoliko zrastejo, imajo vedno več igračk in Lego kock, ki postajajo tudi vedno bolj drobne in številčne in s tem tudi vedno večja muka za pospravljanje. Ste že kdaj opazili kako težko jih je pobirati in kako dolgo traja, da jih pospravite? Najbolj drobne kocke je potrebno pobirati skoraj vsako posebej. Lego kocke pogosto ležijo razmetane po celi sobi ali celo po stanovanju. Porazgubijo se pod posteljo ali kavčom in ostalih težko dostopnih delih. Morda je med njimi tudi tista najboljša, najbolj redka, najbolj cenjena? Nekatere se morda celo za vedno izgubijo. In ko jih je potrebno pospraviti, je to največji problem za otroka, saj Lego kocke ali igrače ležijo vsepovsod in je preprosto preveč dela. V takšnih trenutkih imamo starši dve možnosti. Ali kocke pospravimo sami ali pa v nedogled prepričujemo otroka naj jih sam pospravi. Oboje je nekako naporno.

Easy bag vreča za shranjevanje Lego kock in ostalih igrač bo poskrbela, da bodo na enem mestu, večinoma v vreči, morda kakšna tudi izven ampak ne tako veliko, da bi bil problem otroku pospraviti. Potem otrok le še zloži vrečo tako, da potegne za vrvice in "voilà", soba je pospravljena.

"Opala. Ali sem pri gasilskem avtu pozabil pritrditi sireno? 1,2,3 razgrnem vrečo in zopet imam pred seboj bazenček z vsemi kockami."

Otroci je bodo veseli, starši je bodo veseli, morda pa bi se morala imenovati happy bag?

Prednosti pred sorodnimi izdelki: pri ostalih izdelkih za shranjevanje igrač je le te potrebno stresti na tla in nato pospraviti. Pri vreči Easy bag to ni potrebno, saj so igračke ali Lego kocke ves čas v vreči. Ko se otrok preneha igrati, preprosto zategne vrečo in jo odloži v kot.

Easy bag vreča za shranjevanje igrač:

  • Odlična in estetska rešitev za shranjevanje igrač.
  • Vedno pripravljena, da gre z vami, kamorkoli greste.
  • Vzgojna funkcija: otroku bo pomagala, da bo na igriv način pospravil igrače, hkrati pa mu z vrečo tudi omejimo prostor za igro in dopovemo, da razmetavanje po celem stanovanju ni zaželeno in sprejemljivo.
  • Enostavno pospravljanje.
  • Ni izgubljanja Lego kock ali ostalih igrač.
  • Velikost: 105 cm premer.
  • Narejeno v Sloveniji.
  • Vzdrževanje: strojno ali ročno pranje s hladno vodo, sušenje na zraku.

 

 

 

Napišite mnenje

Ime:


Vaše mnenje: Opomba: Uporaba HTML kode ni dovoljena!

Ocena: Slabo           Dobro

V spodnje polje prepišite varnostno kodo s slike:
Oznake:

Vanila-park.si